پاورپوینت (اسلاید) خط تولید و تجهیزات فرآوری گوشت آبزیان

پاورپوینت-(اسلاید)-خط-تولید-و-تجهیزات-فرآوری-گوشت-آبزیان
پاورپوینت (اسلاید) خط تولید و تجهیزات فرآوری گوشت آبزیان
فرمت فایل دانلودی: .rar
فرمت فایل اصلی: ppt
تعداد صفحات: 16
حجم فایل: 2174 کیلوبایت
قیمت: 5500 تومان

توضیحات:
پاورپوینت (اسلاید) با موضوع آشنایی با خط تولید و تجهیزات فرآوری گوشت آبزیان (شامل (فیش برگر، خمیر ماهی، میگو برگر)، در حجم 16 اسلاید، همراه با تصاویر و شماتیک فرآیند تولید.

بخشی از متن:
گوشت آبزیان، همانند گوشت قرمز و مرغ دارای ترکیبات شیمیایی کلی: پروتئین، چربی، آب، مواد معدنی، ویتامین و.... می باشد ، که درصد این ترکیبات و جزئیات آنها متفاوت بوده و به نوعی بر کیفیت پروتئین و ارزش غذایی آنها تأثیر گذار است. آبزیان به لحاظ داشتن ویژگی های زیر از نظر ارزش تغذیه ای در اولویت مصرف قرار می گیرند. با توجه به سرانه کم مصرف آبزیان در ایران که حدود 7.2 کیلوگرم می باشد، تنها راه افزایش مصرف سرانه ی آبزیان در کشور علاوه برگزاری برنامه های آموزشی، جشنواره توزیع ماهی در استان های کشور و برنامه های ترویجی و فرهنگی، فرهنگ مصرف ماهی، تولید غذاهای دریایی آماده ی مصرف نظیر انواع فیش برگر و ناگت ، میگو برگر و ..و ترویج مصرف آن ها بین گروه های مختلف مصرف کننده است.

فهرست کلی مطالب:
مقدمه
مزایای استفاده از این فرآورده
فیش برگر (شامی ماهی)
میگو برگر
فیش فینگر
لیست ماشین آلات فرآوری گوشت آبزیان (ماهی و میگو)
منبع

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد